Két albumon dolgozik Bolyki Tamás! Hamarosan érkezik a GPS és a My day!

Bolyki Tamás díjnyertes zeneszerző és jazz-gitáros párhuzamosan dolgozik két különböző tematikájú és stílusú lemezen, amiből az első, a „GSP” már a finishben van!

Tamás 2019-ben mutatta be először Expose című dalát zenekarával a magyar jazz közönségének, és nem sokkal később már egy teljes albumon dolgozott, aminek a “GPS” címet adta. A műsor az útkeresés témáját boncolgatja: hogyan is lehet tájékozódni ebben a világban, és elkezdeni az életet mai fiatalként. 

A lemezen az instrumentális dalok mellett hallható lesz még két énekes dal is Bolyki Sára és Parragi Rebeka közreműködésével, néhány dal pedig Csapó Krisztián (KRIZ), Sebestyén Patrik és Stencli Tamás játékával egészül ki.

A “GPS” album most a keverés, masterelés időszakát éli, amin Tamás édesapjával (Bolyki György) együtt dolgozik, és az ő szavaival élve “jól állnak”, így hamarosan azok is hallhatják a lemezt, akik nem jutottak el személyesen a Quartet koncertjeire. 

Viszont nem ez az egyetlen, amin jelenleg dolgozik, ugyanis készülőben van második lemeze, amiről két dalt (“Reggeli Flört” és “Tölts még) már be is mutatott! Ez a műsor Tamás egy napját mutatja be, illetve ahogy ő fogalmazott: 365 nap eseményeit mondja el 24 órában.

A “My day” minden dala, ahogy azt a már a megjelent dalokból érezhetjük, más-más stílusban íródott, és minden dalban más zenészek működnek majd közre, ezzel egy igazán színes, de mégis tematikus album készül. A teljes anyag megjelenése előtt még single dalként hallható lesz egy igazi gospel stílusú dal, amiben Andelic Jonathan – Jota működik közre. 

 

Ha még nem tettétek, hallgassátok meg a már megjelent dalokat, iratkozzatok fel Tamás YouTube csatornájára és hivatalos Facebook oldalára, hogy ne maradjatok le a hamarosan érkező produkciókról! 

Ha pedig szeretnél még többet megtudni Tamás aktuális projektjeiről, vagy kicsit személyesebb kapcsolatot tartani Tamással, iratkozz fel hírlevelére!